Δύο 24ωρα μετά την εντυπωσιακή του νίκη στο Game 1, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε το βράδυ τη Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ, με στόχο το 2-0 στη σειρά των playoffs και το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final Four της Αθήνας.

Λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα, ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, παρέδωσε στον Σάσα Βεζένκοφ το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου, μέσα σε αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε τρομερή regular season, με 19.4 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 1.1 λάθη και 23.1 PIR ανά 28'22'' συμμετοχής σε 34 αναμετρήσεις, ξεκινώντας σε όλες ως βασικός.

@sporfm946 Λίγο πριν το τζάμπολ του Game 2 στο ΣΕΦ, ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα παρέδωσε στον Σάσα Βεζένκοφ το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. #euroleague #olympiacos #sporfm ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επανέλαβε το έργο με Ζάλγιρις κι… ετοιμάζεται για την υπεράσπιση του τίτλου της η Φενέρμπαχτσε

Εκστασιασμένοι από τον κόσμο του Ολυμπιακού Αντετοκούνμπο, Τζόκοβιτς και Κούζμα!

Total basket ο απίθανος Ολυμπιακός, 2-0 και μια ανάσα από το Final 4!

Πάνω από 1.000 οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στη Roig Arena

Αποβλήθηκε πριν το ημίχρονο με δύο τεχνικές ποινές ο Μάικ Τζέιμς - Έκανε χειρονομία για χρήματα προς τους διαιτητές!

Βλέπουν το καλάθι… βαρέλι: Διψήφιος αριθμός τριπόντων στην 1η περίοδο του Ολυμπιακός-Μονακό!

Πρόβλημα με τον Τάις στη Μονακό: Χτύπησε στο δεξί χέρι και έφυγε για τα αποδυτήρια

Giannis in the building: Στο ΣΕΦ οι Αντετοκούνμπο και Τζόκοβιτς, γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο!

Δεν σταματούν οι προσωπικότητες στις εξέδρες του ΣΕΦ: Πήγε να δει Ολυμπιακός-Μονακό και ο Μεντιλίμπαρ!

Με ίδια 12άδα ο Παναθηναϊκός για το Game 2 με Βαλένθια